Bamserne i Bamselandet bliver først vækket til live på den store fabrik,
Bamsefabrikken. På Bamsefabrikken får bamserne pustet liv i kroppen.

Fra Bamsefabrikken tager bamserne på en lang og spændende rejse for, at nå hen til Bamselandet, et land fuld af spændende ting og søde børn, at lege med. Bamserne lever i Bamselandet helt indtil de finder deres nye yndlings ven, som sender bud efter bamsen for at leve et sjovt og spændende liv med deres nye bedste ven.

Alle bamserne har inden de finder deres nye bedste ven, levet et dejligt og godt liv i Bamselandet, men de er alle spændte på, at møde deres nye bedste ven.
Bamserne er skabt af de bedste materialer hos Bamsefabrikken, så bamserne kan leve i mange år. Hvis blot de bliver fodret og klædt godt på til det danske vejr, for i Bamselandet er det altid dejligt vejr.

Men bamserne har aldrig fået sig et navn så de håber alle sammen på at deres nye ven kan hjælpe med at finde et navn der passer til dem, for når du modtager din nye bamse vil du også modtage en stof stjerne, stjernen symbolisere bamsens navn og et magisk ønske.

I skal lige så snart i modtager bamsen, åbne bagsiden af bamsen også skal i putte stjernen ind i midten af bamsen, imens i højt fortæller bamsen sit nye navn og til gengæld, får i muligheden for at ønske noget hemmeligt.

Slut det af med at puste liv i bamsen inden i lukker den forsigtigt med 3 knuder.