Her finder du de små byg-selv-bamser i ca. 25. cm.

Der findes 56 forskellige små byg-selv-bamser. – Finder du ikke den ønskede bamser her, så kontakt mig på mail@bamselandet.dk, så ser jeg om den ønskede model kan bestilles hjem.

På instagram og facebook kan du finde flere film, som viser hvordan man sætter en lydoptager ind i bamserne. Se det her  Bamselandet-facebook

Til alle byg-selv-bamser kan tilkøbes dufte og lydmaskine, som enten kommer med en indtalt lyd, eller hvor du kan optag din egen lyd.

Et par af bamserne er med stof øjne, og kan derfor omdannes til sansebamse, ved at fjerne indholdet i maven og erstatte det med kirsebærsten. Ønsker man bamsen som sansebamse, kan der ikke tilføjes lydoptager – nogle dufte til tilføjes, men kirsebærstenene afgiver automatisk en duft når de opvarmes, det første stykke tid.

Ønsker man at bruge sansebamserne til børn under 3 år, skal man være sikker på at kirsebærstenene er forsvarligt lukket inde i bamsen. Det kan fx gøres ved at man laver en lille pose til kirsebærstenene, ala en ærtepose, eller bruger strips – Aller helst begge dele.

Sansebamserne er rigtig gode til at temperatur regulere. Om vinteren kan de varmes i mikrobølgeovnen og hjælpe med at give varmen i sengen eller barnevognen, og omvendt om sommeren, kan den puttes i fryseren og hjælpe med at nedkøle.