Min mission & bamselandets historie

Hej, jeg hedder Simon Baun Schmidt og jeg er stifter og ejer af Bamselandet.  Mit ønske har og er at skabe en verden af glæde og liv.

Jeg kan selv huske hvordan det var som dreng, at have yndlings-bamsen og jeg har den endda stadigvæk, der på hylden sammen med de andre favorit bamser.
Den er måske lidt beskidt og slidt, men værdien af bamsen er stadig den samme.

Jeg ønsker derfor at give andre børn den samme fornøjelse over deres bamser og derfor har jeg skabt Bamselandet, et sted hvor du kan finde kvalitets bamser i alle afskygninger, men med en fælles værdi, kvaliteten.

Bamselandet er bygget på et koncept hvor vi ønsker at skabe venskaber, venskab imellem børn og deres yndlings bamser.
Vi går op i at levere kvalitets bamser og tilbehør til børn landet over, som kan nyde godt af deres bamser i mange år frem.
Bamselandet er et koncept hvor du har muligheden for, at skabe din helt egen personlige bamse, dette kan ske med en personlig lyd i bamsen, noget tøj eller bamse accessories.

Starten af Bamselandets forretning startede med et koncept hvor du har muligheden for at sætte dit eget præg på din bamse i form af tilbehør, tøj og lyde.
Dette er stadig en mulighed med vores store bamser men på grund af den store interesse i andre typer bamser er vi begyndt at finde lækre bamse kollektioner.

Den nyeste kollektion vi har præsenteret hos Bamselandet er vores baby bamse kollektion, med bamser der er tænkt til nyfødte og babyer, hvor kvalitet og blødhed er helt i top.

Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores bamser, da vi ved at sikkerheden og trygheden for dit barn er det vigtigste af alt og derfor ved du, når du køber en bamse hos Bamselandet at vi vægter kvaliteten højst.

Ejer & Stifter af
Bamselandet

Simon Baun Schmidt

simon-underskrift
Høj kvalitet
Høj kvalitet
Vores bamser og tøj er lavet af en høj kvalitet, vi selv har haft igennem en kvalitets test. Alle bamser er derudover fyldt i Danmark med ikke brandbart fyld.
Kundeservice i højsædet
Kundeservice i højsædet
Vi kan kontaktes alle hverdage mellem 10.00 – 16.00 på telefon og e-mail bliver besvaret hele ugen lang med korte svartider.
Hurtig levering
Hurtig levering
Bestil inden kl. 16.00 og vi afsender samme dag. Vi bruger hurtige og sikre leverings-metoder, så du kan have din pakke hurtigst muligt.

Hver pakke skal være en oplevelse

Vi bliver tit spurgt om det vi gør ikke er for meget?

Det syntes jeg personligt ikke da jeg mener at hver pakke man modtager skal være en oplevelse. Jeg har en drøm om at når du modtager en pakke fra Bamselandet, så skal det føltes som en fødselsdags morgen.

Jo ganske vist kender du til indholdet af pakken, men vi ynder at gøre lidt ekstra ud af indpakningen med lidt lækkert silkepapir og bæredygtige materialer.

Bamselandet.dk
Sørendalsvej 14, 6760 Ribe
cvr: 31452899
tlf: 60 64 11 14
email: kundeservice@bamselandet.dk