Om Bamselandet

rpt

Vores historie & mission

Bamselandet er bygget på et koncept hvor vi ønsker at skabe venskaber, venskab imellem børn og deres yndlings bamser.
Vi går op i at levere kvalitets bamser og tilbehør til børn landet over, som kan nyde godt af deres bamser i mange år frem.
Bamselandet er et koncept hvor du har muligheden for, at skabe din helt egen personlige bamse, dette kan ske med en personlig lyd i bamsen, noget tøj eller bamse accessories.

simon-underskrift
Høj kvalitet
Høj kvalitet
Vores bamser og tøj er lavet af en høj kvalitet, vi selv har haft igennem en kvalitets test. Alle bamser er derudover fyldt i Danmark med ikke brandbart fyld.
Kundeservice i højsædet
Kundeservice i højsædet
Vi kan kontaktes alle hverdage mellem 10.00 – 16.00 på telefon og e-mail bliver besvaret hele ugen lang med korte svartider.
Hurtig levering
Hurtig levering
Vi stræber efter at få afsendt din pakke samme dag, så du kan have den 1-2 hverdage efter bestilling. Dog kan der opstå lager fejl og der kan forekomme langsommere levering.

Vi ønsker at give tilbage

Vi har derfor fulgt trop med dagens trend og har valgt at plante 1 træ for hver solgt bamse. Derfor betyder det at for hver bamse du køber på bamselandet.dk så bliver der plantet et træ.

Træerne renser vores luft og vand, skaber levesteder for biodiversitet, bidrager til vores sundhed og velvære og skaber arbejdspladser.

Vi er utroligt glade for muligheden for, at plante træer for hver solgt bamse, disse træer bliver plantet igennem One Tree Planted der planter træerne i henholdsvis Afrika, Sydamerika og Nord Amerika.

El 29 de agosto del 2017 se realizó la entrega de pilones de Palo Blanco y Teca en las aldeas de Osuna y Los Cimientos en Escuintla, Guatemala. Esta actividad forma parte del proyecto de reforestación de Fundación Nuevas Raíces. Los 6,500 árboles de Palo Blanco y Teca fueron donados en colaboración con One Tree Planted. Mitchell Denburg y Sarah Mann estuvieron presentes como representantes de ambas fundaciones para hablar con los receptores de está donación.

http://www.newrootsfoundation.org
http://www.instagram.com/newrootsfoundation 
https://onetreeplanted.org

Foto:
Leonel [nelo] Mijangos
www.nelomh.com