En personlig bamse med navn, besked eller et logo

Vi giver dig muligheden for, at få en helt personlig bamse ved, at få en besked, en navn eller måske et logo på tøjet til din bamse?

Du kan vælge at købe en personlig trøje / t-shirt til din bamse derhjemme eller du kan vælge en af vores pakker hvor du får en super lækker bamse med en personlig trøje inkluderet.

Har vi ikke den farve eller den mulighed som du ønsker så skal du blot kontakte os på telefon eller e-mail så skal vi se om det er en mulighed for netop den bamse eller det tøj som du ønsker.

Bamsetøj med navn

Få trykt dit barns navn på tøjet til din favorit bamse og gør den helt personlig, du bestemmer helt selv hvad der skal stå på trøjen og hvilken farve du ønsker.

De fleste vælger at få trykt babyens navn, fødselsdato og vægt på en trøje og køber en matchende bamse og gemmer det som et minde for fødslen eller måske som en gave til de nybagt forældre og deres baby.

En personlig hilsen på bamsen

Skab din helt egen personlige bamse ved, at vælge den trøje eller t-shirt du ønsker og skriv den besked der skal trykkes direkte på tøjet.
Tøjet passer til alle bamser fra Bamselandet og Build a Bear, samt mange flere mærker.

Firma logo på bamse

Ønsker du at skabe et anderledes brand image eller måske give en helt anerledes firma gave? Så har du muligheden med en LOGO bamse.

Du vælger hvilken bamse du ønsker og hvilken farve t-shirt / trøje også trykker vi tøjet og gør bamsen til jeres helt egen firma bamse.

Ønsker du at købe flere end 5+ så kan du kontakte os for en speciel pris, og ønsker du at købe et stort antal så kan vi også hjælpe med at få designet jeres helt egen bamse, som kun jeres firma har.