Tak for det forgangne år

Først og fremmest ønskes du en glædelig jul og et godt nytår fra alle bamserne og folkene bag Bamselandet.dk

2020 har været et specielt år, hvor nethandlen har sprængt alle rammer og der er givet endnu flere bløde pakker fra Bamselandet, end nogensinde før, hvilket vi er utroligt taknemmelige for.

Da vores mission er, at sprede så meget bamseglæde rundt i hele landet som muligt. Derfor er det glædeligt at så mange af jer, tager så godt imod vores bamser, bamsetøj og ikke mindst tilbehøret.

Vi har sagt farvel til mange hundrede bamser, der har været nødt til at forlade Bamselandet for at flytte ind hos deres nye familier og venner og vi kan fortælle jer derude, at alle bamserne er utroligt glade og de elsker deres nye hjem.

2021 er bamsernes år

Vi kan allerede nu løfte sløret for et år, hvor der vil ske ændringer og byde på en masse spændende tiltag men hvor vi holder det hele i Bamselandets ånd.

Og hvad kommer der så til at ske, spørger du måske om?

Uden at ødelægge spændingen for meget så vil vi i 2021 indføre en ny og mere bæredygtig måde at drive virksomhed på, vi vil indføre bæredygtige bamser og en mere bæredygtig indpakning til når bamserne skal ud i deres nye hjem.

Derudover ønsker vi at indføre flere kategorier af bamser, såsom baby bamser og et støre sortiment af bamse tilbehør.

Til sidst vil i kunne opleve et år hvor vi giver til de der har brug for det og der vil derfor være mange flere sponsorerede bamse gaver rundt til de familier og børn der ikke har de store midler, men har de samme behov og drømme som alle andre børn rundt omkring i Danmark.

Vi vil til sidst takke af for et godt men anderledes år.

Mange hilsner
Folkene bag Bamselandet.dk