Kvinde til baby scanning
149 Visninger

Lydoptager til bamser

Denne idé kan bruges til rigtig mange formål, f.eks. at fortælle at i skal have et barn eller den kan gemmes så barnet kan høre sin egen eller måske sin mors hjertebanken. I denne artikel forklarer vi hvordan du kan gemme på babyens hjertebanken og indsætte hjertebanken i en af vores store bamser eller vores små bamser.

For at du selv kan lave en bamse med hjertelyd har du kun brug for to ting, en bamse med en ryg der kan åbnes så du kan indsætte hjerte lyd optageren også har du brug for lydoptage maskinen.
I denne artikel har vi gjort brug af vores elg bamse, der er en bamse af rigtig høj kvalitet og som vil holde i utroligt mange år frem.


Sådan gør du

Det er vigtigt at du ved næste scanning på hospitalet medbringer din lydoptager, for det er her du selv skal optage hjertet rytmen fra babyen i din mave.
Når du modtager lydoptageren skal du hive plastik tappen ud af batteri boksen og føre knappen over på R (Optag).

Når du nu trykker hjertet sammen vil den optage med sin indbyggede mikrofon, derfor fører du den over til højtaleren på scanneren så du kan optage hjertebanken fra din baby.
– Du kan vælge mellem vores 10 sekunders, 16 sekunder, 20 sekunders eller 22 sekunders model, alt efter hvor lang optagelse du ønsker.

Når du er færdig med at optage hjertebanken fra babyen, er det meget vigtigt at du med det samme fører knappen over på P (Program / afspilning).

Dette gør at du ikke kan slette din optagelse af hjertebanken, og hver gang du nu trykker på hjertet vil den afspille din optagelse.

Du kan nu indsætte hjertet i et af vores bamser eller måske i dit eget kreative projekt!

Alle bamserne i kategorien Store bamser og små bamser, er med en ryg der kan åbnes og her har du mulighed for at indsætte hjertet, så hver gang der bliver trykket på banken vil den afspille hjertebanken.

Indsæt optageren i en bamse

Det er meget vigtigt at du efter indsættelsen af hjertet lukker sikkerheds-posen forsvarligt enten med den strips der sidder i posen eller binder 3 knuder med snoren for, at bamsen er godkendt til mindre børn.

Du følger blot billederne nedenfor.

  1. Du åbner velcro for at komme ind til sikkerheds-posen som du naturligvis åbner.
  2. Du dobbelt tjekker at hjertet står på P (afspilning) og at den korrekte lyd er optaget i hjertet.
  3. Nu indsætter du lydoptageren i bamsen
  4. Du skal nu lukke for sikkerheds-posen med strips eller med 3 knuder.
  5. Luk velcro på ryggen og din bamse kan du afspille din optagede lyd.
  6. Ønsker du en bamse med skjult lukning kan du eventuelt give den nogle sting på ryggen for, permanent at lukke bamsen.